Publicat en APIMA

Motxilles Solidàries a Pius XII

motxilles2015-724x1024Benvolguts pares i mares,

Un any més FAPA  llança la campanya Motxilles Solidàries amb Antics Solidaris i Cooperatives d’Ensenyament i com a APIMA de Pius XII volem participar-hi . La bona resposta que ha tengut aquesta iniciativa els darrers cursos  fa que es torni a posar-la en marxa. Ja seran més de 1000 nins i nines que s’hauran beneficiat del material que es reparteix.

La situació no ha millorat i molts alumnes necessitaran nou material escolar per començar el curs en les mateixes condicions que els seus companys, és per això pel que la nostra APIMA participa en l’edició de Motxilles Solidàries d’enguany i vos convidam a fer-ho amb noltros.

Si voleu col.laborar podeu deixar la motxilla i algun material escolar a la Biblioteca Infantil de l´escola tots els dilluns de 17:00 a 18:30.

L’APIMA coordinarà la recollida i per fer-ho arribar als nins i nines beneficiaris dels “Solidaris” i a altres famílies que ho necessiten.

Ara més que mai, la solidaritat entre les famílies és molt necessària.

També podeu fer Donatius Solidaris a aquest núm de compte.

DONATIUS ONG Solidaris – ES19 0487 2099 1120 0001 6218
Concepte: APORTACIÓ MOTXILLES SOLIDÀRIES

Aprofitem per convidar-vos a llegir aquesta carta de Carlos Gómez Martinez ón ens explica com va sorgir el projecte “Aliments i Solidaritat”, uns animem a participar-hi.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s