Publicat en Actes

Acta reunió direcció 15/09/2016

ACTA REUNIÓ DIRECTORA (15/09/2016)

LIQUIDACIÓ: ens passa la liquidació del curs 2015/2016, pendent comprovar i fer transferència.

Ens demana si ja tenim el pressupost d’aquest curs: pendent fer-lo i aprovar-lo per assemblea. A la pròxima reunió ja li podrem passar.

CIRCULARS: tal i com es va acordar, l’escola passarà les circulars per correu electrònic; n’hi ha molts que no estan actualitzats. Es demana un esforç per part de tots per poder tenir al dia aquesta base de dades.

HORARI SECUNDÀRIA: ens explica el nou horari de secundària. Els dos horabaixes que els alumnes queden a la bibilioteca no pot ser sense supervisió, de moment quedarà en Nando com a mestre de suport.

MENJADOR: els preus mensuals que estan posats, només surt a compte 4 o 5 mesos, en funció de l’opció que s’agafi. Enguany ja no es poden modificar els preus, de cara al curs vinent ja se’n parlarà.

L’APIMA proposa un preu adequat als dies lectius de cada mes.

Es xerra de que el desembre no tothom se’n recordarà de dur el val, ja que aquest mes no es domiciliarà. Recordatori dia 30 de novembre perquè tothom dugui el val.

Falta concretar quines xerrades farà la nutricionista del càterig. Van adreçades a pares i mares.

WEB: encara estan pendents de canvia el domini; estan treballant amb una web totalment nova, més pràctica i intuitiva. De moment, l’actual, no està amb la informació actualitzada.

Torna a sortir el tema de protegir les fotos de la web amb una clau i contrasenya. La directora refereix que no tothom hi està d’acord. Com que a nosaltres ens arriba la informació contrària, serà tema de debat i votació a l’assemlea.

PROFESSORS SUPORT: enguany la conselleria ha llevat la ½ professora de suport que els havia posat el curs passat. Així que ara en tenen una per primària i una per secundària (cedint 6h setmanal a primària).

Ha començat una AT, confirmada per part de la conselleria.

PERSONAL SANITARI: s’ha sol.licitat a la conselleria la possibilitat de contratació d’un infermer, ja que hi ha un nombre suficients de nins diabètics o amb altres malalties cròniques de vigilància permanent. Hi ha escoles que ho han aconseguit, tot i que no a temps complet.

AACC: per protocol, es pasaran les proves d’altes capacitats als alumnes de 1r de primària i als de 1r d’ESO. Els professors s’han estat formant.

Les proves consisteixen en passar uns qüestionaris als pares i professors. Si passen aquest cribatge, es passa una prova conjunta i, en cas de que aquesta sigui positiva, un test complet (ja per part de la conselleria).

 

Us podeu descarregar l´acta aquí:

reunio-dolors-15_09_2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s