Publicat en Junta

Resum reunió direcció 30/11/2016

A la reunió que mantinguerem dimecres 30 de noviembre tornàrem a plantejar l´accés a les aules virtuals de la página web de l´escola perquè, amb alguna excepció, en general qualsevol persona pot accedir a les fotos dels nostres fills i filles. Aquest tema el venim plantejant fa temps i sembla que es va plantejar a la darrera reunió del Consell Escolar però no es va apreciar, per part de l´escola,  la necessitat de restringir aquest accés amb una contrassenya.

Desde l´AMIPA consideram que el contingut de le aules virtuals no pot estar a l´abast de qualsevol persona i que l´autorització que signam a principi de curs sobre l´us d´imatges de l´alumnat no cobreix aquestes fotos, per la qual cosa seguirem insistint que s´ha de restringit aquest accés. Per altra banda, vàrem recordar a la dirección que la web de l´escola es molt millorable i ens contestaren que hi están treballant.

Altre tema que parlàrem és que no hem arribat al nombre de socis que havíem previst en el pressupost i per això haurem de reajustar les aportacions que fa l´APIMA a l´escola. Ho vàrem comunicar a la directora i haurem de veure quines partides quedaràn afectades.

També tractàrem el regal que fa l´APIMA a les clases d´escoleta, infantil, i 1r i 2n de primària pels Reis. Volem adquirir contesamb contingut igualitari, d´acord amb el compromís adquirit per l´APIMA amb el Pacte social contra les violències masclistes.

Altra qüestio que comentàrem és que ens agradaría que al pati i als edificis del centre hi hagi papereres de reciclatge. Existeix una comissió amiental a l´escola i esperam que ho tractin properament.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s