Publicat en Circulars, Novetats

V CONCURS FOTOGRAFIA RUETA PIUS XII

En pdf: V concurs foto rueta

photography.png

Amb motiu de la Rueta de l’escola Pius XII que tindrà lloc el proper dimarts 26 de febrer, l’APIMA Pius XII convoca el V concurs de fotografia.

TEMA: Rueta de l’escola.

PREMIS:

  • Categoria Alumnes de Pius XII Bono 20€ per a material de fotografia
  • Categoria Familiars d’alumnes Bono 20€ per a material de fotografia

IMPORTANT És preferible evitar fotos on surti una o vàries persones fàcilment reconegudes. En el cas que surti la cara d’una persona de forma directa i/o grups de persones, serà necessari que consti l’autorització de la persona retratada o, en el cas de menors d’edat, dels seus pares i/o tutor legal, als efectes de per poder ésser admesa al concurs.

TERMINIS DEL CONCURS

PRESENTACIÓ: fins al 10 de març, es farà en format digital al correu de l’APIMA apimapiusxii@gmail.com.
• El correu ha d’incloure nom complet, telèfon de contacte, relació amb l’escola.
• A l’assumpte poseu “Concurs Fotografia”.

JURAT: un pare/mare de l’escola, un professor de l’escola i un membre de l’APIMA. L’APIMA enviarà les fotografies de forma anònima al jurat. El jurat té fins dia 17 de març per triar les fotografies premiades.El dia 20 de març es faran públics els guanyadors, es comunicarà per correu electrònic a les persones premiades, es publicaran al taulell de l’APIMA i també es farà públic per la pàgina web i de Facebook de l’APIMA. Es publicaran també a la revista de l’escola.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL: El guanyador cedeix tots el drets de la fotografia. L’APIMA Pius XII passarà a ser la propietària de tots el drets de la propietat intel·lectual. La propietat, drets i ús de les fotografies guanyadores quedaran reservats exclusivament a l’APIMA Pius XII. Totes les fotografies passaran a formar part de l’arxiu de l’APIMA.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en el concurs suposa acceptar les citades bases i la inapel·lable decisió del jurat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s