Campament d’estiu

icon campament

CAMPAMENT D’ESTIU 2020

Cancel·lat!!!

ANULACIÓ DEL CAMPAMENT 2020

L’Associació de Pares i Mares d’alumnes del Col·legi Pius XII organitza cada any un campament d’estiu pels alumnes que vulguin gaudir d’aquesta experiència i conviure amb els seus companys a la natura.

La estada coincideix amb la darrera setmana de juny, quan els nins terminen el curs escolar, gaudint de la festa de Sant Joan al foc del campament.

En el campament, l’exercici físic està present i disfressat de diversió. Els nens aprenen el que els fa sentir bé i contribueix al seu benestar. Els jocs i les diferents activitats els permeten adoptar un estil de vida saludable gairebé sense adonar-se’n.

A més, prohibir l’ús de productes electrònics ajuda a mantenir una rutina diària que implica aixecar-se d’hora, fer activitat física, tenir àpats regulars i romandre llargs períodes a l’aire lliure. La confiança, la creativitat en la presa de decisions i la comprensió de la feina en equip són algunes de les qualitats que comparteixen en aquest campament.

Es una activitat per alumnes de 8 a 18 anys, amb un monitor cada 10 infants màxim, que adapten les activitats a les particularitats de cada grup (edats, necessitats especials, …). Tenen formació i experiència per tenir cura dels participants i fer molt entretinguts aquests dies de campament.

Els socis de la APIMA tenen dues avantatges:

  • Subvenció del preu: 20€ per participant
  • Prioritat de reserva: el llistat de reserves es fa per ordre de inscripció, però els socis tenen preferència.

 


CAMPAMENT D’ESTIU 2019

  • MEMÒRIA Alberg de la Victòria 2019