COMISSIÓNS

COMISSIONS

La Junta de l’APIMA es realment un grup molt petit de mares i pares, amb les mateixes limitacions que la resta de socis per conciliar els nostres treballs i famílies amb l’activitat de l’associació.

Per poder atendre millor a tot allò que ens demanen mares, pares, nins i escola, hem fet un llistat dels temes i agrupat en comissions. Cada soci pot fer un poc pel tema que més li agradi o preocupi, i tots plegats farem més si unim petits esforços i tota la varietat de coneixements i experiències dels socis.

  1. Cada comissió s’organitza en grups per temes, amb un coordinador. Aquest coordinador es un membre del grup que fa de contacte amb a la Junta Directiva, comentant las idees i projectes en que participen.
  2. Cada grup compta amb el suport de voluntaris per a l’execució de missions encomanades. El únic compromís dels membres de un grup és participar amb la seva opinió al debat i fer propostes al tema, aportant entre tots els membres del grup una millor visió des de diferents angles.
  3. Cada vegada que necessitem voluntaris farem una cridada concreta, amb la feina i horaris concrets, per poder organitzar l’activitat. Si vols ser voluntari per una activitat, participaràs puntualment en aquesta activitat segons la teva disponibilitat, sense compromís de cap tipus de fer res més.

COMISSIONS PROPOSADES:

  • DIRECTIVA (junta directiva, col·laborador, voluntari,…)
  • CULTURA (xerrades, promoció de la llengua i la cultura)
  • SALUT (hàbits, alimentació, esport, seguretat, higiene, …)
  • ENTORN (medi ambient, barri, camí escolar, solidaritat,…)
  • FESTES (participar a la organització, fer de voluntari)
  • DIVERSITAT (necessitats especials, assessorament,…)

Tria l’activitat que més t’interessi (poden ser diverses) i posa’t en contacte amb l’APIMA enviant un mail a apimapiusxii@gmail.com … et inclourem en la comissió corresponent!