LA JUNTA DIRECTIVA

icon junta
LA JUNTA DIRECTIVA

La junta directiva de l’APIMA s’elegeix en assemblea general extraordinària , com a mínim, cada dos anys, encara que els seus membres poder tornar a presentar-se i ser reelegits.

En tot allò que faci referència al funcionament de la junta, elecció, període de mandat, substitucions, etc., s’ha de procedir segons els Estatuts.

Actualment, la Junta Directiva està formada per els següents pares i mares d’alumnes:

Presidenta, Lluïsa Calafat

Vicepresidenta, Susana Soto

Secretària, Laura Ferragut

Tresorer, Xisco Monserrat

Vocal, Sol Pons

Funcions de la junta directiva de l’APIMA

És important que la junta directiva sigui un grup que treballi en equip. Ha d’assumir la seva responsabilitat com a un equip i donar-se suport mútuament. Dins el grup tots tenen el deure de treballar per igual, encara que cadascú tingui la seva funció específica.

  • PRESIDENT: representa a l’APIMA, dinamitza i coordina el grup, convoca i presideix reunions, executa acords, ordena pagaments, signa sol·licituds de subvenció.
  • VICEPRESIDENT: dóna suport a la feina del president i ho substitueix en cas d’absència.
  • SECRETARI: és el responsable de la documentació de l’APIMA, ha de fer feina en col·laboració amb el president.
  • TRESORER: és responsable dels comptes de l’APIMA i del pressupost, ajuda a planificar els recursos, dóna idees de possibles ingressos i ajuda al president en el control de les despeses.
  • VOCALS: decideixen conjuntament amb els càrrecs de la junta directiva les gestions i actuacions que ha de dur a terme l’APIMA. Les responsabilitats han de distribuir-se entre tots creant àrees o comissions de treball per a que tots puguin aportar la seva feina.

Aquestes són les principals funcions, però com sempre heu de guiar-vos pels Estatuts.


icon eleccions

Deixa un comentari