Publicat en Uncategorized

Festa de Fi de Curs 2014/2015

PicMonkey CollageAhir va tenir lloc la Festa de Fi de Curs a Pius XII, una festa que feia molts, però molts d’anys que no es duia a terme i que hem volgut recuperar per què pensem que és una manera fantàstica de “fer escola”, de “fer Pius” i tenir l’oportunitat de compartir una estona amb les famílies, els mestres, els infants…Sovint durant el curs escolar no tenim gaire temps de conèixer-nos i aquesta és una manera d’apropar una mica l’escola als pares i mares.

Des de l´APIMA volem agrair a l’escola la seva participació en tots els preparatius, la seva disposició i les ganes que hi han posat des de el primer moment, sense la seva col.laboració no haguès estat possible. fidecurs2 fidecurs7 També als alumnes que varen amenitzar la vetllada i que tan bé ho varen fer i per descomptat a la Piustucada que ens va mostrar la FANTÀSTICA feina que han estat fent aquest primer any de batucada (Trobareu un vídeo de la seva actuació al nostre canal de Facebook)

Esperem que els Dimonis de Sa Faktoria de Santa Maria i el seu correfoc us agradessin tant com a nosaltres. El cap de colla dels dimonis ens va deixar un missatge per l’any que ve, i és que volen nins i grans ballant amb els dimonis, així que ja sabeu, el curs que ve tots ben preparats per participar en el correfoc!!
fidecurs4
Per acabar, moltíssimes gràcies als voluntaris que ens ajudareu en l’organització i a TOTS els pares i mares que vàreu quedar a recollir, tots junts ho vàrem tenir enllestit en un molt poc temps.
Esperem que aquesta sigui només la primera d’una llarga tradició…de moment ens acomiadem d’un curs molt especial per a nosaltres i vos desitjam un bon estiu a tots i totes. Ens veim el curs que ve!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s