Publicat en Actes

Reunió amb la directora 7 jul 2016

Un dels nostres objectius és apropar i involucrar els pares i mares amb l’APIMA i l’escola. Per això, cada vegada que tinguem una reunió de l’APIMA o amb la directora, vos n’enviarem un resum. Igualment, podreu llegir les actes d’aquestes reunions.

Dia 7 de juliol ens hem reunit amb na Dolors, directora de l’escola, per tancar alguns temes d’aquest curs i començar a preparar el curs vinent:

– A partir del curs vinent es podrà domiciliar el menjador i les activitats extraescolars.

– El menjador es podrà pagar per mesos sencers i poder, d’aquesta manera, beneficiar-se d’un descompte. Els preus i la operativa es publicaran a principi de curs.

– Encara no se sap quin horari han de fer els alumnes de secundària adaptant-lo al nou pla de la conselleria, que disminueix en 2 hores lectives a la setmana. L’escola vol intentar que sigui el més semblant al de primària per facilitar les recollides dels alumnes.- Desde fa bastants de mesos s’està insistint per part de l’APIMA que es millori la web de l’escola. Avui se li ha entregat un document que han realtzat varis pares on redacten els que ells pensen en que s’hauria de millorar. Fa un temps qud l’escola treballa en una web nova, però degut a la falta de temps no avança. Se li proposa que sigui una persoa externa que realitzi aquest web i que, després, sigui la pròpia escola que en dugui el manteniment. Acordam que durant el mes de setembre s’intentarà fer la web per part de l’escola i si no ho aconsegueixen, s’acolliran a la nostra opció.

– Recordarà als professors que a l’aula virtual tenen un calendari de google i que l’han d’anar actualitzant.

– A partir del curs vinent totes les circulars de l’escola seran per correu electrònic. D’aquesta manera s’assegura que tots els pares reben la informació i no s’extravia el paper pel camí, que pares separats rebin els dos la circular… i afegim un gran estalvi de paper i econòmic.

– Amb el nou canvi, les ràtios a partir d’ara són de 25 alumnes. Però sempre poden augmentar pernecessitats de la conselleria i que, això, ells no ho tenen previst.

– Desde l’escola concertada s’està demanant que no es dugui a terme el desdoblament d’anglès a secundària ja que no els augmenten les hores de professors i que els professors que ells tenen no disposen de la titulació requerida.

I això és un resume del més important del que s’ha xerrat. La pròxima reunió ja serà el setembre. Vos anirem informant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s